Over Hypozeker Nederland

Bij Hypozeker vinden wij het belangrijk dat je volledig ontzorgd wordt op financieel gebied. Een vertrouwd adres waar je met al je vragen terecht kunt of dat nu gaat over hypotheken, verzekeringen, sparen, vermogensadvies of bedrijfsfinancieringen. Door middel van de samenwerking met Hoogveste kun je ook terecht bij ons op het gebied van makelaardij. 

We vinden vertrouwen erg belangrijk en adviseren je daarom zoals we zelf ook geadviseerd willen worden. 

Het is bij ons altijd mogelijk om op korte termijn een vrijblijvende afspraak in te plannen zodat je snel de mogelijkheden weet. De koffie staat altijd klaar maar een telefonische afspraak of online is ook altijd mogelijk. 

Zien we je snel? 

Erekend financieel adviseur

Het Team van Hypozeker Nederland

Lees hier hun verhaal en achtergrond

Jean-Louis Michielse

Trotse eigenaar van Hypozeker en woonachtig in Sliedrecht. Ik ben in 1994 begonnen in de financiële branche en heb van daar uit alle opleidingen en diploma’s gehaald om jou, als volledig onafhankelijk financieel adviseur, van dienst te kunnen zijn. Mijn jarenlange ervaring komt me goed van pas in de huidige roerige tijd. Ik sta altijd voor je klaar voor al jouw vragen over hypotheken, verzekeringen zowel zakelijk als particulier en andere financiële vraagstukken. Een goed advies is volledig afgestemd op jouw situatie waarbij niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit van het product belangrijk is.

In mijn vrije tijd besteed ik graag veel tijd aan mijn vrouw en kinderen en daarnaast sla ik graag een balletje bij de Sliedrechtse Lawn Tennisclub en pak ik graag de racefiets bij mooi weer. 

André Kanters

Hallo. Ik ben André. Ik adviseer en begeleid mensen onafhankelijk met de grootste aankoop van hun leven en met de financiering er van. Al jaren ben op dit gebied door nuchtere adviezen en volledige ontzorging voor veel mensen hun sparringpartner en coach. Niets is te gek! In mijn vrije tijd loop ik graag hard met de hond, tennis ik en coach ik het hockeyteam van mijn dochter (ook hier kan ik het coachen niet laten). Spreek ik je snel?

Lisette Heijkoop

Backoffice Hypotheken en Verzekeringen

Als echte Sliedrechtse, ben ik nu alweer een aantal jaar werkzaam bij Hypozeker. Een kantoor als Hypozeker spreekt mij enorm aan omdat je bij ons geen nummertje bent. Mijn werkzaamheden bij Hypozeker zijn heel divers, zo kun je mij onder andere tegenkomen als adviseur maar zorg ik er ook voor dat je aanvraag zo soepel mogelijk verloopt.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en met mijn honden en schapen bezig. Daarnaast ben ik ook veel op de racefiets te vinden en bij lekker weer ga ik graag suppen. 

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

bedrijfs logo wit
Openingstijden

Ma t/m Vr
08.30 - 17.00

Ma t/m Do avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab