Het aankopen of verkopen van een huis is een spannende beslissing, waarbij er veel nieuwe dingen op je af komen. Bij Hoogveste Makelaars Sliedrecht willen wij dit zo efficiënt mogelijk laten verlopen. En creëren we gemoedsrust rond het aankoop- en verkoopproces. Hoe wij dit doen? Wij zijn thuis in vastgoed. Met ons ervaren team van specialisten bieden wij een full-service dienstverlening, een uitgekiende aankoop- of verkoopstrategie op basis van jouw situatie en begeleiding tijdens het gehele proces. 

Als makelaar zijn wij actief in Sliedrecht, Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam. Vanuit onze locatie aan de Oosterbrugstraat in Sliedrecht zijn we jou graag van dienst bij het verkopen- aankopen of taxeren (NWWI) van uw woning.

Maak een afspraak
Naar Hoogveste Makelaars

Contact formulier

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

bedrijfs logo wit

Als adviseur is het onze taak dat jij in jouw privéleven weet dat de financiële zaken goed geregeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheid- of andere schadeverzekeringen, en ook aan de meer complexe zaken als jouw hypotheek en financiële planning. Een huis kopen, trouwen of samenwonen, kinderen krijgen, studerende kinderen, stoppen met werken;  Wij helpen je zodat je goed op deze en andere gebeurtenissen bent voorbereid.

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.30 - 17.00

Ma t/m Do avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab